Szarvas Isten

Sátánista eszmélkedések

Beköszönés és fogalmak

Üdvözlök mindenkit a blogon! Kezdő pogányként szeretném megosztani e felületen személyes tapasztalataimat és kutakodásom eredményeit. Örömmel látok mindenkit, aki hozzám hasonlóként a spirituális sátánizmus útját járja, avagy most ismerkedik azzal. Szintúgy azokat, akik érzik, hogy keresztény világképükben valami nem stimmel. Sokan vannak így, talán önmaguknak sem bevallva. Biztosíthatom őket: valóban nem stimmel. És a válaszok nincsenek messze.

A kereszténységről – azon belül leginkább a katolicizmusról – azért írok, mert eddigi utam során azzal kerültem közelebbi ismeretségbe. Egykor magam is katolikus hívő voltam, s majd’ egy évtizedig dolgoztam az egyház kötelékében. A keresztény közegről és tanításról akadnak meglátásaim, melyek némelyike talán érdeklődésre tarthat számot. E programot a világ messze legnépesebb „vallásaként”, s a kívülállók nagy részére is hatást gyakorló tudat alatti befolyása okán az egyik legnagyobb ártalomnak tekintem az emberiségre nézve. Különösen Európában, ahol a muszlim népvándorlás – amely természetesen szintén jelentős veszély – elvonja a figyelmet a kereszténység emberiségellenes céljairól. (Miközben mind a muzulmán, mind a keresztény program alkotói és megvalósítói ugyanazok.) Mindez személyesen, közvetlenül is érint: kihatással van a környezetemre, veszélyezteti a családomat, barátaimat, a jövőnket. Ezért természetes, hogy itt is kitérek rá.

Akiknek e blog témája még ismeretlen, azok számára három előzetes megjegyzést szeretnék kiemelni.

 
1. Az ún. spirituális sátánizmus nem a keresztény kontextusú „sátánizmus”.

2. Nem a szórakoztatóipar és a média által tipikusan ábrázolt „sátánizmus”.

3. Nem az Anton Szandor LaVey által alapított vallás.

 
Nem célom annak ismétlése, amit máshol már kifejtettek. Így a fentiek kapcsán továbbirányítom az olvasót a Biztonságos Sátánizmus című remek összefoglalóhoz. A spirituális sátánizmus értelmezési keretéről és fogalomkészletéről pedig az alábbi három írást ajánlom, a következő sorrendben:


1. Alapozó cikkek „A Tóra és a zsidók leleplezése” című könyvhöz


2. A Sátáni Kinyilatkoztatás


3. A Tóra és a zsidók leleplezése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szarvasisten.blog.hu/api/trackback/id/tr1014832500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Szarvas Isten

A blog témája a Spirituális Sátánizmus. A szerző elkötelezett Sátánista, aki saját tapasztalatait és gondolatait osztja meg a Szarvas Isten útjáról.

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása